MONDAYS

 
a
v
A Gerecse víz a több millió éves mészkövek által szűrt ivóvíz..
Melyet több száz méter mélyről, bányászati körülmények között emelnek a felszínre, cégünk pedig lágyítás, mechanikai szűrés és tisztítás után palackoz. A Gerecse víz minőségi ivóvíz, melynek kellemes, harmonikus ízét a benne túlsúlyban lévő kalcium , magnézium és hidrogén-karbonát ionok kedvező aránya biztosítja..
Egyedi ötletek
Garancia
Minőség
sadas gerecse_garancia gerecse minoseg
Nálunk a megrendelő elképzeleseit tratjuk szem előtt, így minden kivánságot megvalósítunk. Garanciát vállalunk az álltalunk nevelet forgalmazott termékekre, ezzel is az Ön elégedettségét fokozzuk Komoly szakmai múlttal a hátunk mögött, kiváló minőséget biztosítunk minden vásárlónknak.

Üzletszabályzat és Felhasználási feltételek - Gerecseviz.hu

Érvényesség

A Gerecseviz.hu általános üzleti feltételei  képezik az alapját minden jövőben létrejövő szállításnak és teljesítésnek. Az egyéb üzleti feltételek érvényessége csak írásbeli megegyezés alapján jöhet létre.

Ajánlatok és rendelés

Minden a Gerecseviz.hu által közzétett ajánlat, amennyiben nem történt meg annak írásbeli lefektetése,  teljes mértékben kötelezettség nélküli, nem kötelező érvényű a Gerecseviz.hu-ra nézve. Reklámanyagokban, vagy a médiában megjelent információk a téves információk, az ajánlat megváltoztatása és az esetlegesen előforduló nyomdai hibák következtében a Gerecseviz.hu-t nem kötelezik.

A weboldalunkon keresztül történő megrendelés kapcsán létrejött megrendelői lap nem minősül szerződéskötésnek, ezáltal csak a megrendelés elindításának a megerősítése történik meg. A termékek adataiban tapasztalható kismértékű eltérés mindaddig elfogadhatónak minősül, míg az üzleti partner azzal egyetért. Egyéb megállapodások (mint pl. próbavásárlás) csak az írásbeli megerősítést követően válnak kötelező érvényűvé.

Adatvédelem

A vásárló egyértelműen egyetért azzal, hogy a jogügylet létrejöttéhez szükséges, elektronikus módon feldolgozásra kerülő céges- vagy személyes adatait megadja. A Gerecseviz.hu ezen adatok tekintetében kötelezettséget vállal, hogy az érvényben lévő adatvédelmi törvények figyelembe vételével jár el. Az adatokat semmilyen körülmények között nem adja tovább harmadik személynek.

Az üzleti feltételek elfogadása és megváltoztatása

A Gerecseviz.hu jogosult az üzleti feltételek keretein belül vevőit minden, az üzleti feltételekben bekövetkezett változásról tájékoztatni. Amennyiben a vevő nem tesz 10 napon belül írásbeli észrevételt a változással kapcsolatban, úgy azok elfogadottnak tekinthetők.

 
 
 
gerecse