MONDAYS

 
Egyedi ötletek
Garancia
Minőség
sadas gerecse_garancia gerecse minoseg
Nálunk a megrendelő elképzeleseit tratjuk szem előtt, így mindenkivánságot megvalósítunk. Garanciát vállalunk az álltalunk nevelet forgalmazott termékekre, ezzel is az Ön elégedettségét fokozzuk Komoly szakmai múlttal a hátunk mögött, kiváló minőséget biztosítunk minden vásárlónknak.


A természetes vizek hatása
Tudomány és Érdekesség

Kevés olyan élelmiszer van ma Magyarországon, amelynek az egy főre eső fogyasztása évről-évre olyan nagymértékben növekszik, mint a palackozott természetes ásványvízé.A természetes víz igen értékes élelmiszer, mert tartalmazza az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat. Biztosítja az ásványi anyag szükségletünket.

------------------------------------------------------------------------------------

 

Ügyfélszolgálat

A tökéletesség jegyében a legjobb minőségű szolgáltatásokat és termékeket biztosítjuk Önnek és vállalkozásának, tevékenységünkkel versenyképes árat garantálunk az Ön megelégedettsége érdekében. Többéves tapasztalattal a hátunk mögött, a felmért igények alapján segítsünk Önnek megtalálni a legtökéletesebb terméket.

a
Mobil:
+36 20 504-2665
+ 36 30 993-5482
c
E-mail:
info@gerecseviz.hu
v
Web:
www.gerecseviz.hu
v
Levelezési cím:
2831 Tarján Csalogány út 31.


Vízfutár ügyfélszolgálat: 08.00-18.00-ig. Tel: Kiszállítás: Előzetes egyeztetés alapján.

Tekintse meg közzé tett szolgáltatási csomagjainkat. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, kérjen díjmentes konzultációt, gondolkodjunk együtt, tervezzük meg közösen elképzeleseit. Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk, nincs más dolga mint az alábbi lehetőségek közül választani egyet..

 

 
 
 
gerecse