MONDAYS

 
a Mobil:
+ 36 30 993-5482
c E-mail:
info@gerecseviz.hu
v Web:
www.gerecseviz.hu
v Levelezési cím:
2831 Tarján
Csalogány út 31

gerecse_info

Ajánló

A Gerecse hegység bemutatása
Földrajzi adottságok

Neszmélytől délkeletre kezdődik, a 375 m-es Asszonyhegy és a 425 m-es nagy-Somló rögeivel. A Gerecse növényzete és állatvilága változatos. A tetőket mészkedvelő cseres, tölgyes karszterdők borítják. A cserjék között gyakori a pukkanó dudafürt, a tölgyek alatt a tavasszal virágzó hunyor és az őzsaláta. A Dunazug-hegység háromszög alakú, legnyugatibb része. Átlagos magassága 400 méter. Területe 850 km² .Legmagasabb csúcsa, a Nagy-Gerecse 634 méter magas.
--------------------------------------------------
Mitől ásványvíz az ásványvíz?
Tudta-e hogy?

Az elfogyasztott víz többszörös körforgásban lép kölcsönhatásba a testszövetekkel, az ásványvizek így fejtik ki jótékony hatásukat. A szervezetnek számos olyan anyagra van szüksége, amelyet nem biztos, hogy felveszünk a táplálékkal együtt, de megtalálható az ásványvízben.Az ásványvíz lényegében a felszín alatti védett vízzáró rétegből származó, szennyeződésektől mentes ivóvíz, amely nagy mértékben tartalmaz ásványi anyagokat.
--------------------------------------------------


A tökéletesség jegyében a legjobb minőségű szolgáltatásokat és termékeket biztosítjuk Önnek és vállalkozásának, tevékenységünkkel versenyképes árat garantálunk az Ön megelégedettsége érdekében. Többéves tapasztalattal a hátunk mögött, a felmért igények alapján segítsünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb kiszerelést és / vagy víz fajátáját.

Tekintse meg közzétett szolgáltatási csomagjainkat. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, kérjen díjmentes konzultációt, gondolkodjunk együtt, tervezzük meg közösen elképzeleseit. Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk, írhat nekünk az alábbi ürlapon is..