MONDAYS

 

- Gerecse víz: A Gerecse víz a több millió éves mészkövek által szűrt ivóvíz, melyet több száz méter mélyről, bányászati körülmények között emelnek a felszínre, cégünk pedig lágyítás, mechanikai szűrés és tisztítás után palackoz. A Gerecse víz minőségi ivóvíz, melynek kellemes, harmonikus ízét a benne túlsúlyban lévő kalcium (94 mg/l), magnézium (46 mg/l) és hidrogén-karbonát (400 mg/l) ionok kedvező aránya biztosítja.

Rendszeres fogyasztása segíti megőrizni egészségünket, mert kedvező kalciumtartalma jó hatással van az immunrendszerre, a gyomorra és az emésztőrendszerre, hidrogén-karbonátos jellege miatt pedig javasoljuk csontritkulás és savtúltengés ellen. Mint nátriumban szegény (2,31 mg/l) víz a vese és keringési rendszer terhelését csökkenti.

Termékjellemzők:
Gerecsevíz: Ásványi összetevők: Ca: 94 mg/l; Mg: 47 mg/l; Si: 2,4 mg/l; Nitrát,
Nitrit nem kimutatható
; Összes sótartalom: 616 mg/l
Forgalmazás: U 19 literes ballonban | Ajánlott termékek: •Ballontartó váz, kézi csappal • Vízadagoló


- Gerecse Lúgos víz: A túlsavasodás a modern idők tipikus problémája, elsősorban a táplálkozásból és az életvitelünkből fakad. A felgyorsul életmódunk és az étkezési szokásaink miatt a szervezetünkben egyre több sav keletkezik pl. szénsav, tejsav, húgysav. A fölösleges savakat,- ami méregnek számit - a szervezet igyekszik közömbösíteni, megkötni. A közömbösítésre legalkalmasabb elemet, a kalciumot a csontból vonja el, ami csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Az így keletkezett mészsók különböző helyekre való lerakódása okozza az érelmeszesedést és egyéb meszesedéseket. A fölösleges savak zsírban is megkötődnek, jelentős károkat okozva szervezetünknek és elősegítve elhízásunkat. Elmondható még, hogy nagyon sok betegség alapja is az elsavasodás pl. a gyomor és egyéb emésztőrendszeri gyulladások, fekélyek és allergiák.

Klinikai kutatások is bizonyítják, hogy a gyomorsav túltengést, a krónikus hasmenést, a gázosodást, az elégtelenemésztést az ionizált lúgos víz fogyasztása helyre állítja. A lúgos víz fogyasztása segíthet olyan kellemetlen állapotok, mint gázosodás, puffadás, bűzös lehelet kezelésében, minek köszönhetően nagymértékben javítja a közérzetet. Jótékonyan befolyásolja testünk vízkészletének állapotát, ezzel regenerálja, és szebbé teszi a bőrt, valamint lassítja a sejtek öregedését, így életminőség javulást eredményez.

Nem állítjuk, hogy minden betegség meggyógyul az ionizált lúgos víz fogyasztásával, de a fogyasztók véleménye alapján ez a víz alkalmas a test belső mosására, és nagyon sok területen jótékony hatású, és ez jó közérzetet eredményez.

Termékjellemzők:
Gerecse lúgos víz: PH: 8,8; Ásványi összetevők: Ca: 1,4 mg/l; Mg: 3,4; Na: 230 mg/l; Nitrát, Nitrit nem kimutatható; Összes sótartalom: 616 mg/l
Forgalmazás: U 19 literes ballonban | Ajánlott termékek: •Ballontartó váz, kézi csappal • Vízadagoló

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Szikvíz: A szikvíz vagy közkeletű nevén szódavíz, szén-dioxiddal dúsított, mechanikailag szűrt, tisztított ivóvíz, amelyet zárt rendszerű technológiában nagy nyomással palackozunk. A szikvíz 7 g/liter szén-dioxidot tartalmaz.

Forgalmazás: 1,5 literes szifonfejes palackban és Szifonfejes vezetőszárral ellátott 25 literes ballonban


gerecse1

 
 
 
gerecse