A túlsavasodás a modern idők tipikus problémája
írta: Gerecsevíz | cikkekA túlsavasodás a modern idők tipikus problémája, elsősorban a táplálkozásból és az életvitelünkből fakad.
A felgyorsul életmódunk és az étkezési szokásaink miatt a szervezetünkben egyre több sav keletkezik. A túlsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul. Szervezetünk védekezik ez ellen, minden tartalékát beveti a savak megkötésére, de egy idő után kimerülnek tartalékai. Ez a savasodás vezet sejtszintű károsodáshoz, ezek produkálják azokat a tüneteket, amelyek betegségként jelennek meg.
Ez is érdekes lehet, korábbi cikkek:
-
A szikvíz összetett szó, a szik, szikes föld és a víz összekapcsolásával képzett szó, keletkezésének..
-
Érdemes lehet ezen pezsgő víz azon személyekre nézve, kik borral nem élvén, szomjúságuk..
-
A szikvíz szén-dioxiddal dúsított ivóvíz, amelyet zárt rendszerű technológiában palackoznak..
A Gerecsevíz ásványvizzé minősített vízbázisból származó ivóvíz, melynek rendszeres fogyasztása segíti megőrizni egészségünket.
A Gerecsevíz a több millió éves mészkövek által szűrt ivóvíz, melyet több száz méter mélyről, bányászati körülmények között emelnek a felszínre,.
Kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk.
Hau Ferenc • +36 30 993 54 82 • info@gerecseviz.hu
A víz minősége kulcsfontosságú kérdés
Vízminőségük a hosszú beszivárgási idő során a kőzetekből kioldott szennyező anyagok miatt lényegesen kedvezőtlenebb az előbbieknél. A hegyvidékeken a sok csapadékból jelentős mennyiség beszivárog a hegyet felépítő kőzetbe, majd a súlyánál fogva lefelé a völgyek felé áramlik a kőzet repedéseiben.. elolvasom